29 Aralık 2011 Perşembe

Kremşantili kabak tatlısı

Bu tatlıyı ilk yediğimizde ailecek çok sevdik..tarif için Havva ablama çok teşekkür ederiz..
 bu tarifimizi de etkinliği devam eden  anneminkızıyım arkadaşımıza gönderiyor ve kolaylıklar  diliyorum sevgiler..
tarife geçelim
malzemeler:
4 dilim bal kabağı
1 poşet kremşanti
1 paket pötibör büsküvi
yarım su bardağı soğuk süt
4 yemek kaşığı toz şeker
yapılışı:
kabakları küçük küçük doğrayıp 4 yemek kaşığı şekerle pişirelim...kremşantiyi sütle çırpalım..büsküvileri toz haline getirelim ve pişirdiğimiz kabaklara ekleyip karıştıralım
ıslattığımız borcama döküp üzerini düzeltelim...hazırladığımız kremşentiyi de üzerine sürelim ve süslemesini siz istediğiniz gibi yapa bilirsiniz..1 saat buzdolabında beklettikten sonra Afiyetle yiyebilirsiniz...

1 yorum:

anneminkizıyim dedi ki...

Merhabalar canim, harika tariflerini aldim ve "cay, kahve, bahane" etkinligi icin ekledim, ellerine emegine saglik, cook tesekkürler gösterdigin ilgiye ve destege.
Hayirli, saglikli ve mutlu yillar dilerim,
sevgiler....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...